Utrolig mange valgmuligheter

Vi lever i et samfunn der det finnes et utrolig stort utvalg i hva vi kan gjøre for å underholde oss selv. Noen vil til og med si at det er så mange valgmuligheter at vi sliter med å velge. Dette betyr for noen å bruke mer tid på å velge hva de skal bli underholdt av.

I mange land, som for eksempel Norge er det vanlig å bruke tid på å bli underholdt. Dette gjelder både festligheter som 17. mai, men også gullrekka på NRK eller musikkfestivaler. Det er ingen grenser på hvordan man kan underholdes!

Hva foretrekker du?

Noen foretrekker å være en del av et fellesskap når de blir underholdt. Dette inkluderer det å for eksempel dra på en festival eller en teaterforestilling. Dette gir deg tid til å snakke med andre mennesker om hva som har skjedd i pauser eller mellom konsertene. Her kan du også treffe likesinnede som også liker å gå på festivaler eller teater.

Takket være Internett (og TV og radio) kan vi underholdes i eget hjem. Dette betyr også at vi kan streame serier, filmer og musikk. Samtidig kan vi lese anmeldelser av disse TV-seriene, filmene og musikken vi blir underholdt av. Det er også populært å diskutere på ulike forum. Dette gjør at du kan treffe likesinnede uten å møte dem eller i det hele tatt å snakke med noen. Dette er et fenomen som er ganske unikt til Internett.

Det er jo selvsagt også mulig å underholde seg selv på enda mer klassiske måter, som for eksempel å lese en bok. Dette er noe som gjør at du kan utfordre deg selv til å fantasere og skape din egen virkelighet. Dette er en aktivitet som er populær fordi det er en personlig aktivitet og kan gjøres nesten hvor som helst.