Hvordan underholde?

Det finnes utrolig mange måter å underholde på. I denne artikkelen skal vi snakke om noen svært populære former for underholdning.

Sirkus

Mange tenker at underholdning er noe utøvende. Et sirkus er et eksempel på dette. Det er fortsatt populært, men det har blitt brukt i århundrer for å underholde mennesker rundt hele verden. Underholdning trenger ikke nødvendigvis å ha media involvert, men de fleste sirkus har også hatt innslag på tv.

TV

Dette er et medium som ble populært på midten av 1950-tallet og har nok bare økt i popularitet siden. Det er nesten ikke et eneste hjem som ikke eier TV i den vestlige verden. TV er en av de mediene som har vært flinke til å modernisere seg, samtidig som de tilbyr en rekke typer innhold til ulike målgrupper. Vi er jo alle kjent med barne-TV, ungdomsserier og matineer.

Radio

Radio er et medium som når enda lengre ut enn det TV gjør. Dette er noe som fortsatt er svært populært. Det regnes som relativt gammeldags å fortsatt høre på radio, men det er en grunn til at det fortsatt kommer med nesten alle biler som kan kjøpes i dag. Radio kan også være lokalt, noe som bringer mennesker i nærmiljøet sammen.

Podcast

Dette er noe som har blitt mer populært de siste årene. Dette betyr at du spiller inn et program som kan lastes ned og høres av lytteren når som helst. Dette gjøres også med live radioprogrammer. De spilles under når de er under opptak, slik at lytteren kan høre på det når de har tid. Det kan nevnes at det også er noe som heter «vidcast», som er en podcast med video.

Hvilke medier er det du foretrekker å se, høre eller oppleve underholdning på?

Det finnes alternative meninger, blant en rekke forskjellige mennesker der ute i verden.