Morsomme mennesker

Det finnes en rekke mennesker som er utrolig morsomme. Det er jo individuelt hva man liker og ikke, men i Norges historie er det jo flere komikere som virkelig har gjort det stort i flere programmer. Her skal vi gå litt inn på hvilke komikere som er husket av de aller fleste nordmenn, nesten uavhengig av alder.

Trond Viggo Torgersen

Dette er en fyr som virkelig har gjort inntrykk på humorverdenen og hans bidrag til NRK er noe som har eldes godt. Fortsatt kan man se klipp fra hans gamle shows i nye programmer på NRK. Hans mest kjente karakterer er nok Skotten og Vaktmesteren. Hvis du ikke kjenner til disse, burde du absolutt sjekke det ut.

Anne-Kat Hærland

Hun er en komiker som både har gjort det stort som stand-up komiker, men hun har også gjort inntrykk med sin deltakelse i det populære programmet Nytt på Nytt. I det siste har hun stått bak en del store produksjoner, så hun er fortsatt en del av komiker-Norge.

Robert Stoltenberg

Dette er en kar som har hatt en lang karrière innenfor komikk, og han holder fortsatt aktivt på. Han blei nok aller mest kjent da han lagde serien «Borettslaget» for NRK. Den mest kjente karakteren hans er nok vaktmesteren Narvestad, men han er også kjent for Pirka. I nyere tider har han jobbet en del sammen med Herman Flesvig der de lager ulike skjetsjer. Dette er svært populært på blant annet Facebook og Instagram.

Linn Skåber

Hun har absolutt god selvironi og er flink til å få andre til å le. Hun har også vært fast paneldeltager i Nytt på Nytt, men hun har også vært med på en rekke produksjoner. Hun er flink til å formidle en ganske pinlig humor, men den er absolutt en humor som folk liker.

Har du en favorittkomiker?