Hvordan humor kan være hvordan folk ser og opplever ting

Du har nok en venn som er utrolig flink til å fortelle morsomme historier fra eget liv. Dette er en form for humor som virkelig slår an hos folk. Hvorfor er dette så populært?

Historiefortelling

Noen mener at det å være prostituert er verdens eldste yrke, men mange er også uenige. De mener at det å være historieforteller er verdens eldste yrke. Det er en grunn til at vi vet så mye fra gamle dager, fordi folk fortalte historier. Det kan godt være at disse historiene har blitt modifisert til å bli enda morsommere, men det betyr vel ikke at de ikke er sanne?

Opplevelser

Det er så spennende å høre om mennesker som har morsomme opplevelser. Hvis du har lyst på en annerledes og potensielt morsom opplevelse, hvorfor prøver du deg ikke på Maria Casino? Her kan du få noen historier som du kan fortelle dine venner. Det kan jo være du har mer enn bare opplevelser å dele med dem! Uansett, så er opplevelser noe som gir oss erfaringer, som gjør at vi blir bedre til å både skrive og ikke minst fortelle historier. Hvis man ikke opplever noe blir det vanskelig å fortelle noe videre til venner.

Opplesing

Noe som har blitt svært populært i det siste er å lese opp fra gamle dagbøker på en scene. Det begynte med «Mortified», som var en rekke arrangementer der folk gikk gjennom sine gamle dagbøker, deretter leste de dem opp for publikum. Dette har blitt en stor suksess og det har kommet seg videre i verden. Det er veldig sannsynlig at din nærmeste storby snart tilbyr et lignende arrangement. Det er populært å dele av opplevelsene sine, fordi det gjør det mer personlig. Det er lettere å knytte seg til en person og se humor i helt hverdagslige ting og opplevelser.