Humor og vitser

Det er så gøy å tenke på hvor mye humor det finnes i hverdagslige ting.

Er du flink til å se humor i ting som skjer hver dag?

Det å ha humor, kanskje mest selvironi er noe svært positivt hos de aller fleste. Finnes det noe som heter for mye selvironi? Det er veldig lite sannsynlig!

Vitser

Det å fortelle vitser er kanskje ikke like populært lengre, med mindre du tar deg en tur på stand-up arrangementer ganske ofte. Er du flink til å fortelle vitser til de rundt deg? Dette er en tapt kunst som virkelig kunne ha hatt godt av litt nytt blod.

Hvis du spør vennene dine om de kan noen vitser, så får du mest sannsynligvis svaret «nei». Derfor anbefales det alltid å ha noen vitser på lager, så neste gang noen spør deg kan du fortelle mesterverket av en vits du har husket. Hvis det er en suksess, hvorfor ikke huske litt flere neste gang? Det trenger ikke alltid å være originale vitser, men å få noen til å le er jo alltid bra.

Hvor kan jeg finne vitser?

Du kan jo selvsagt bruke Internett til å finne vitser, enten det er her eller YouTube og andre sider. Det finnes også en rekke vitsebøker som kan lånes på biblioteket eller kjøpes i butikken. Det er også populært å finne vitser i ukeblader.

Burde jeg ikke finne på egne vitser?

Dette er jo veldig individuelt. Hvis du foretrekker at folk ler av noe som du har opplevd, så kan du jo bruke selvironi eller historier fra ditt eget liv. Dette er nok mer populært enn «alle barna»-vitser, men selvsagt er det jo individuelt hva man foretrekker.

Det kan jo hende at du har et naturtalent for å fortelle historier og at du ender opp som komiker? Hvem vet!?